x

Pjevačice zbog korone ulaze u rijaliti: Sve tri traže po 50.000 eura da uđu!

Estradne zvijezde proteklih mjeseci ostale su bez poslovnih angažmana pošto su usljed pandemije koronavirusa svi nastupi otkazani. Kako Srpski telegraf saznaje, tri popularne pjevačice u pregovorima su sa produkcijom Pink TV o učešću u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga".

S obzirom na to da je pitanje kada će moći da se vrate nastupima, pjevačice Indi Aradinović, Rada Manojlović i Slađa Delibašić odlučile su da uzmu u razmatranje prijedlog produkcije da uđu u Imaginarijum u Šimanovcima.

Kako izvor blizak produkciji navodi, Indi je žena bez dlake na jeziku i veoma je borbena, zbog čega je njen profil idealan za ovakav program.


- Indi je žena koja ne preza ni od čega i ni od koga! Ona bi se sigurno sjajno snašla u rijalitiju, zbog toga je i dobila ponudu. Ona inače nije uzimala u razmatranje učešće u ovakvom formatu, ali s obzirom na to da dugo nije nastupala i da ima slobodnog vremena, ovo bi bila i razonoda, ali i dobra zarada za nju. Dobila je ponudu koja se ne odbija lako, ali još nije presjekla - navodi izvor.


Rada Manojlović jedna je od najtraženijih pjevačica, a ponuda da uđe u "Zadrugu 4" ju je veoma iznenadila.

- Rada je navikla da radi, tako da joj jako teško pada to što ne može da radi svoj posao. Za nju to nije pitanje novca, već joj fali da ima bilo kakvu aktivnost. Bila je više puta gost u Imaginarijumu i zabavljala je zadrugare, tako da je imala mali uvid u to kako rijaliti izgleda iznutra. Dopada joj se ta igra iako smatra da ona nije osoba koja može da se nosi sa pritiskom boravka u zatvorenom prostoru toliko mjeseci. Ona će se zbog toga najvjerovatnije u zimskom periodu priključiti takmičenju - objašnjava izvor iz produkcije.


Slađa Delibašić je neko ko je, prije svega, bio član porodice Đogani i zna mnogo o odnosima najaktuelnijih rijaliti-ličnosti, tako da njenu stranu priče mnogi žele da čuju.

- Ona je, prije svega, svašta prošla sa Đoletom, a i svjedok je mnogih događanja između Anabele i Gagija. Zna mnogo i o svim porodičnim odnosima, tako da ima ona svašta da kaže. Povukla se već nekoliko godina unazad iz javnosti, a sada je pravo vrijeme da se vrati na velika vrata - završava izvor.


Kako dalje saznajemo, suma koja se spominje kod sve tri potencijalne učesnice je, ni manje ni više, nego iznos glavne nagrade za pobjednika rijalitija, tačnije 50.000 eura. Ipak, one su zvijezde, tako da i ne iznenađuje što je honorar koji one traže pozamašan. Ostaje da vidimo da li će se do početka nove sezone dogovoriti i naći na malim ekranima.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Indi i Slađom, ali nisu odgovarale na naše pozive i poruke, dok je Rada kratko poručila:

- Zatekli ste me s pitanjem, ne mogu o tome da pričam (smijeh).

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.