x

Pjevačicin oženjeni vjerenik Marko šokirao priznanjem: Opet bih ženu prevario sa Andreanom, nemam trunku griže savjesti!

Andreana Čekić i njen partner Marko Milošević pojavili su se na rođendanu njene koleginice Aleksandre Mladenović, a sve prisutne oduševili su strasnim poljupcima i količinom ljubavi koju su emitovali držeći se neprekidno za ruke. Za Srpski telegraf oni su sa širokim osmjesima govorili o ljubavi, a Marko, koji je zakonski i dalje u bračnoj zajednici sa ženom koju je ostavio zbog Andreane, odlučio je da prizna da se ne kaje zbog svojih postupaka.

Koliko je Milošević očaran pjevačicom, svjedoči i odgovor na pitanje da li osjeća grižu savjesti što je iz braka koji je imao izašao zarad Čekićeve:

- Ne osjećam, što se kaže, ni gram griže savjesti. Ne kajem se, da opet mogu, uradio bih sve ispočetka. Andreana je stvarno žena mog života i jedina osoba koju stvarno iskreno volim! Osvojila me je osmijehom, dobrotom, prija mi njeno društvo, njena energija, to me je najviše privuklo - rekao je Andreanin još uvijek oženjeni vjerenik, a ona se nadovezala.


- Žao mi je što ovakvu ljubav tako pokušavaju da blate. Kada bi znali samo kako je lijepo kad se stvarno voli! Naše svađe traju 15 minuta, u javnosti je sve mnogo napumpano. Voljeli bismo da fokus bude malo na ljubavi. Ne našoj, na njihovoj. Sreća je stvar izbora i odluke. Neko non-stop kuka i tako mu se i vraća. Ja kada sam počela da malo više slušam sebe, svoje srce, kada sam promijenila neke navike i uvjerenja koja mi ne služe, tad je došlo sve. Promijenila sam program, resetovala se i onda je došao on - zaključila je Andreana.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.