x

Pjevačicu vara dečko i to sa 30 godina mlađom djevojkom: Isplivala šokantna prepiska partnera Snežane Đurišić!

Pjevačica Snežana Đurišić našla se u centru skandala jer se njen dragi Vanja Milošević putem društvene mreže "Fejsbuk" dopisuje sa 28-godišinjom djevojkom.

Kako prenosi magazin Scandal djevojka koja je umiješana u cijelu priču je ovom magazinu kao dokaz priložila i njihovu prepisku. Ona tvrdi i kako joj je Vanja Milošević (55), koji je ginekolog, tražio da mu šalje fotografije kao i da se čuju putem vibera.

- Sve su ti lijepe slike, lijepo ti je i prezime, pošalji mi neku sliku! Lakše mi je da se čujemo, evo ti moj broj! Ja sam fejs otvorio samo zbog nekih drugara iz vojske, a napunio sa djevojkama - pisalo je između ostalog u porukama koje je Vanja slao pomenutoj djevojci, navodi ona.


Na ove prepiske, djevojka ga je upitala da li je u vezi sa Snežanom Đurišić na šta je kako kaže dobila sljedeći odgovor:

- Ma pusti novine, svašta pišu, ja sam razveden!

Podsjetimo, Snežana i Vanja su svoju vezu javno priznali u martu 2018. godine, a prije toga su se godinu dana viđali. Pjevačica je takođe prošle nedjelje održala koncert kada joj je Vanja poklonio 59 ruža, koje su joj uručene dok je stajala na bini.

Povodom ovog skandala koji je isplivao u javnost Snežana, kao ni njen dečko, se još uvijek nisu oglašavali. Pjevačica na pozive nije odgovarala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.