x

Plakala je: Lunina tetka usred noći došla u njen stan pa otkrila u kakvom stanju je Đoganijeva bila i šta će se desiti za devet dana!

Luna Đogani juče u 18 časova napustila je "Zadrugu", gdje je ove sezone bila gost, a ne takmičar koji se takmiči za glavnu nagradu. Nju je u toku noći u stanu posjetila tetka Nađa Đogani, sestra njenog oca Gagija, koja nam je otkrila kako se Luna sada osjeća.

- Luna se dobro drži, sve je u redu, jaka je. Nije pogledala klipove još uvijek, pa da zna šta se zapravo dešavalo. Kad Marko izađe doći će kod nas. Gagi, Marko i Luna, još devet dana. Biće to porodični skup, to su mi planovi. Podržavam tu vezu. Nesuglasice svuda postoje, ali sve je to za mladost - rekla je Nađa Đogani za "Blic", pa dodala:


- Luna je bila emotivna, plakala je. Jedva je čekala da izađe. Krivo joj je što nije mogla da nas odbrani zbog mame svoje. Ona sve zna, sve je shvatila. Sve je protiv nje, sve je ona navodno griješila, ali vidjeće sama. Rekla sam joj da nije griješila, neka je, i ja bih kao ona uradila. Nije normalno da se majka onako ponaša, neka je majka 100 puta ne može to da radi. Gagiju su bitna samo djeca, a Anabela ne. I njemu su tamo u glavu ubacili da je sam za sve kriv, a nije - kaže Nađa o Anabeli Atijas i njenom odnosu sa Lunom i Gagijem.


Kako je navela Lunina tetka, pobjednica "Zadruge 2" sretna je što je ovu sezonu napustila ranije, 10 dana prije finala, koje je zakazano za 10. jul.

- Luna je sretna što je izašla ranije. Presretna je, sestra ju je dočekala, grlile su se i sve je bilo emotivno. Porodica ostaje, sve drugo prođe - završila je Nađa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.