x

treća sreća

Planiramo dijete: Barbara Bobak i Darko Lazić ne gube vrijeme, sve su osmislili do detalja!

Barbara Bobak i Darko Lazić su tokom jednog televizijskog pojavljivanja pobrali brojne simpatije fanova, istakavši da i te kako planiraju porodicu. Ipak, pjevač naglašava, ovoga puta bi da ide redom.

Prvo svadba, naime, a tek onda i prinova.

- Naravno da planiramo dijete! Ali, takve stvari se ne planiraju nešto pretjerano. Pričali smo o tome Barbara i ja - počeo je Darko u „Pulsu Srbije".

- Bože zdravlja, dijete ćemo malo kasnije. Ovaj put ćemo da idemo redom. O prošlosti sve najbolje, ali je budućnost bitnija - dodao je.


Osim toga, u planu za budućnost su i pjesme.

- Imam jednu pjesmu, skoro gotovu. Htjela sam da je izbacim do turneje u Americi, ali mislim da će to biti malo kasnije jer u glavi imam razne „fiks" ideje. Željela sam da sve bude po mom, veliki dio teksta sam sama napisala. Treba da odem u studio da otpjevam i onda ćemo da vidimo šta ćemo za spot. Do tada će 27. novembra izaći interpretacija 11 pjesama - objasnila je Barbara, pa se pjevač nadovezao najavom za novi album i spotove.


- Pjesmom „Prvo, drugo, treće ljeto" vratio sam vrijeme unazad. Pjesma je na fazon Halida Bešića i vremena devedesetih godina, pravi narodnjak. Poslije Nove godine spremamo cijeli novi album. Devet novih pjesama i spotova - ispričao je on.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.