x

Planiramo zajedno da otputujemo, Ana treba da završi nešto: David progovorio o Aninom poslu, a kada bude ovo čula, neće joj se dopasti!

David Dragojević progovorio je o svojoj vezi sa Anom Korać, pa demantovao sve tvrdnje da su raskinuli. Njihovu vezu nije potreslo njeno putovanje sa Sorajom Vučelić, ali je ipak riješio da sljedeći put krene sa svojom dragom.  

"Zajedno smo naravno. Volimo se, ljubimo se više nego u Zadruzi. Kupila mi je dosta stvari, ali to nećemo da objavljujemo. Mi živimo život, ne oglašavamo se. Super sam sa majkom, zvala me je i sa tatom se čujem svaki dan.Moja majka je super sa Anom, slažu se", započeo je priču Dragojević.

David je rekao da nije istina ono što se pisalo da su imali problema zbog Aninog putovanja u Moskvu, ali je zato istakao da je na sljedeće putovanje neće pustiti samu.


"Vidim da su pisali da je ona mene ostavila, da je jedva čekala da ode, ali to su sve gluposti i laži. Sada trebamo zajedno da otputujemo, Ana ima jedan posao", priznao je David u emisiji "Premijera, vikend specijal", a da li će se Ani dopasti što Dragojević više ne planira da je pusti samu da putuje, ostaje da saznamo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.