x

"ŠTA GA BRIGA NIJE MU MAJKA"

Plašio sam se da mi se sin ne zaljubi u suprugu! Moka šokirao: Govorio sam Zvezdanu da tapšu kako bih znao da se ne ljube!

Zvezdan Slavnić, rijaliti takmičar, mnogima je poznat po njegovom kriminalom dosijeu i činjenici da je odležao 9 godina u zatvoru zbog ub.stva Olivera Jovanovića.

Zoran Moka Slavnić, Zvezdanov otac, gostovao je u emisiji Sceniranje gdje se se dotakao perioda kada je Zvezdan bio u zatvoru i njihovog odnosa.

- Imao sam priliku više puta da ga posjećujem u zatvoru. Išao sam sa drugom suprugom, dok sa Zvezdanovom majkom nikad nisam otišao u zatvor kod sina. Dvadeset i pet godina nismo bili u kontaktu. Sa drugom ženom bivšom sam išao jer su se oni Zvezdan i ona obožavali. Stalno sam pravio štosove kad odu negdje u drugu sobu. Govorio sam ajde zviždite i tapšite da bih znao da se ne ljube - rekao je Moka i dodao:


- Između njih dvoje je razlika samo 9 godina, a mene i nje 18 vrlo lako je moglo da dođe do zaljubljivanja. To ništa nije neprirodno. Ništa se nije desilo, ja bih rekao iskreno, pa šta dijete se zaljubio. Pa šta ga briga nije mu majka, dobro etički nije, ali ja hoću da približim naš odnos koji je bio super.


- Dok je bio u zatvoru jedno 6, 7 puta smo se krvavo posvađali. Zbog toga što je on malo nervozan, malo ne može nešto da istrpi, a ja hoću da ga pokidam, pa sam onda gutao. Jer ja sam operisan od sujete bilo koje vrste. Nešto manje od 7 godina prelazi u zabelu i onda mi je rekao da više ne dolazim u zatvor jer mu je ostalo još malo. Ja sam do tada donosio paket da bi pola zatvora jelo. Uvijek sam se trudio da bude gospodski za tu sredinu i volio sam. Mnogo para sam potrošio na pakete, da bude gospodski za tu sredinu jer sam znao da neko nema, ali mi je drago što sam nekoga usrećio - istakao je Moka.


- Često sam se pitao da li sam ja krivac, i kad sam se razveo prvi put, ali dobronamjerni i oni koju nas znaju su mi rekli da ja nemam veze sa tim i se samo desilo. Zvezdanovoj majci sam ostavio stan i lokal i kintu koju smo podijelili. Bio sam srećan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj tri riječi želim ti sve najbolje, zdravlje, ljubav i ako te vidim da jedeš iz kontejnera to će mi biti najsrećniji dan u životu - rekao je Moka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.