x

kruže priče

Platile su momka da joj glumi muža, pa ko bi nju oženio: Miljanine komšije iz Niša razvezale jezik, svi se pitaju odakle im novac!

Milajana Kulić izbačena je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a nakon mjesec dana poslije van Zadruge, promijenila je život iz korijena.

Kulićeva je riješila da okrene drugi list, pa se udala, kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocjenim automobilom. Sada je Miljanin komšiluk iz Niša za Blic Super TV progovorio o čitavoj situaciji bivše učesnice rijalitija.


"Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dijete nije vidjela mjesecima, a otišla na Zlatibor da se provodi", kaže komšinica Kulićevih i dodaje:

"Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedjela neke pare od rijalitija ranije".


Komšija koji tvrdi da zna Miljaninog oca Sinišu kaže da je on jako lošeg zdravstvenog stanja.

"Siniša je loše, vidjeli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dvije kćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira".


Kako je Miljana od bijede i preklinjanja da je vrate u rijaliti došla do novca, da li za dečka ili za nekretnine, pitanje je, ali evo čime su se Kulići hvalili. Prije neki dan je u Nišu uslikan Siniša kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 eura. Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan dio novca potroše na obrazovanje kćerke Ane koja planira da studira u Americi.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.