x

Plato Skenderije je centar dobre zabave: Kids Time Festival traje još deset dana!

Prošlo je više od mjesec dana otkako je na platou Skenderija svoja vrata otvorio prvi „Kids Time Festival“. Organizatori su ispunili obećano, a to je da će to biti 45 dana najbolje energije u gradu. Mnogobrojne kreativne i edukativne radionice, maštovite igraonice, gostovanja popularnih YouTubera, avanturistički Kids Ninja Warriors poligon, moderno opremljen Gaming Corner, primamljivi gastro kutak, najveći gumeni grad...i još mnoštvo toga zabavilo je mnogobrojnu dječicu svih uzrasta koja su posjetila festival u posljednjih mjesec dana.

Zaista smo prezadovoljni reakcijama ljudi koji su nam ukazali povjerenje i sa svojim mališanima posjetili „Kids Time Festival“. Ono što nam je izuzeno drago jeste da smo stekli stalne posjetioce, koji nam se iz dana u dan rado vraćaju. To nam je najbolji pokazatelj da smo osmislili i ponudili kvalitetne sadržaje za sve uzraste. Dodatne pogodnosti našim posjetiocima omogućila je „Cashless Zona“, zahvaljujući kojoj smo sa našim generalnim sponzorima „Mastercard-om“, te partnerima „Intesa Sanpaolo Banka BiH“ i kompaniji „Payten“ pojednostavili način plaćanja. Bezgotovinsko plaćanje ostavlja više vremena za uživanje sa svojim najmilijima, brzo je i pouzdano. Pored svakodnevnih aktivnosti u radionici „Lejla – voda ljubavi“ i „Joys“ igraonici, zajedno sa generalnim sponzorima festivala „Sarajevskom pivarom“ upriličili smo i mnoge druge zanimljive aktivnosti, u sklopu kojih su djeca tražila skirveno blago na platou Skenderija, takmičila se ko je najbolji na „FIFA19“, turniru...Također, u saradnji sa partnerima festivala imali smo svakog vikenda takmičenja u slaganju „LEGO“ kockica, „Violetinu“ puzijadu, „Spaology Body Corner“ za relaksaciju, „Alkaloid Skopje“ besplatno pedijatrijsko savjetovalište, radionice sa Federalnom upravom policije, Vatrogascima, Muzičkom akademijom u Sarajevu, „Kids Ninja Warriors“ takmičenja, druženja sa popularnim YouTuberima, izložbu Oldtimera, „Oriflame“ beauty radionice, „Dogs Trust“ učenje kroz igru, osvježenja uz „Alvogen“ O.R.S. proizvod za rehidrataciju, mini disko, karaoke, proslave dječijih rođendana... – izjavila je Semina Muminović, PR festivala.

Do završetka prvog „Kids Time Festivala“ ostalo je još deset dana, tokom kojih će također biti održane brojne zanimljive aktivnosti.

Ovaj petak je rezervisan za „OBI day“, tokom kojeg će djeca imati priliku učiti saditi cvijeće, te igrati se i slikati sa OBI maskotom. Istog dana ponovo tražimo i „Lejla – voda ljubavi“ škrinju sa blagom. Naravno, na raspolaganju su i sve ostale uobičajene aktivnosti festivala, druženje sa YouTuberima, a posebno se radujemo velikoj besplatnoj zabavi koje će se održati 19. jula, kada će svi prisutni učestvovati i u snimanju videa koji će u narednoj godini biti „lična karta“ prvog „Kids Time Festivala“. Čekamo vas svaki dan od 16:00 do 22:00 sata na platu Skenderija, gdje je najbolja energija u gradu – dodala je Muminović.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.