x

Pletena torba, dašak nostalgije i francuskog šika

Zasitili smo se hladnih dana, sivila i monotonije te s nestrpljenjem iščekujemo dolazak toplijih dana obojenih sunčevim zracima. Dani pred nama nude pregršt modnih kombinacija, pa ćemo tako biti nešto slobodniji u svom odabiru, a kao i svake sezone, tako i ove, pažnja će biti usmjerena na modne dodatke.

Modne dodatke volimo iz brojnih razloga, a jedan od glavnih je taj što vrlo lako mogu osvježiti našu garderobu te se jednostavno prilagođavaju našem stilu. Torbe su se svakako istakle kao jedan od omiljenijih modnih dodataka, pa se tako u gotovo svakom ormaru može pronaći pozamašna kolekcija, idealna za sve prilike - od svakodnevnog ispunjavanja obaveza do onih nešto svečanijih. No, unazad nekoliko sezona tople dane ne možemo zamisliti bez pletenih torbica.

Pletene torbe još jednom su zavladale modnim trendovima. Izrađene od prirodnih materijala u svaku kombinaciju unose ležernost i neodoljivu dozu šarma. I dok nas veliki pleteni cekeri podsjećaju na bakinu torbu za tržnicu, male, čvrste košarice donose dašak francuskog duha, koji je još u šezdesetim popularizovala modna ikona prepoznatljivog stila Džejn Berkin. Osim daška nostalgije i francuskog šika isprepletenih kroz klasične modele, nova sezona donijela je i torbe nadahnute modnim trendovima čije vrijeme tek dolazi.


Neobične i upečatljive, ali istovremeno i jednostavne i svestrane, pletene torbe u trendi izdanju ove sezone donose kombinaciju kože i rafija palme te dodatak najpoželjnijih boja poput pastelnih tonova zelene i vibrantnih nijansi žute, crvene, ružičaste i plave.

Kako ćemo nositi omiljenu pletenu torbu ove sezone? Uz prozračne ljetne ženstvene haljine, u spoju s lanenim modelima i basic komadima poput bijele pamučne majice i farmerki te u kombinaciji s trendi modelima koje će tek donijeti nove kolekcije omiljenih modnih brendova.


Pletene torbe variraju oblicima i dimenzijama, pa tako možete pronaći minijaturne modele, koji će vas prisiliti da sa sobom nosite samo nužne stvari, pa sve do onih nešto većih dimenzija u koje stane baš sve. Takođe, ove torbice idealne su za opuštenu šetnju gradom, ali i za odlazak na plažu u predstojećim ljetnim danima.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.