x

POBJEDA! Mali Dušan Todorović ide na liječenje u Barselonu! Suze će vam krenuti zbog poruke njegovog oca! (FOTO)

Mali Dušan Todorović ide na liječenje u Barselonu! Čitava Srbija se organizovala, ujedinili su se navijači i fudbaleri Zvezde i Partizana, da se prikupi pomoć, i izvojevana je velika pobjeda, jer se u sve uključila i država Srbija, koja će uplatiti preostali potreban novac na hitnoj sjednici koja će biti održana u ponedjeljak.

Podsjetimo, mali Dušan Todorović već dvije godine vodi tešku borbu za život, i nije mu preostalo mnogo vremena. Ovaj hrabri mališan od 2016. boluje od podmuklog raka nadbubrežne žlijezde -neuroblastoma.

Mali Duki, kako ga zovu, je već jednom operisan, prošao je ciklus hemoterapija, ali bolest se u julu 2018. vratila. Dušan sada mora biti poslat na liječenje u bolnicu u Barseloni, koje košta 191.312,81 eura.


Prema informaciji koju je podijelio Nemanja R. Miletić, koji je bio jedan od glavnih pokretača humanitarnih akcija za Dukija, četvorogodišnji mališan će u toku večeri otputovati u Barselonu.

Njemu je ovu informaciju otkrio Dušanov otac, sa kojim je fudbaler Partizana bio u kontaktu.


- Hej zdravo, Nemanja. Nezvanična informacija je da putujemo večeras, čekamo samo zvaničnu potvrdu fondacije. Uh, srce će da mi stane. Mislim da smo uspjeli, da smo izgurali - napisao je otac mališana.


Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajnca bije najtežu bitku života! Prvu rundu je dobio, a sada predstoji najveća bitka - liječenje podmuklog raka nadbubrežne žlijezde - neuroblastoma, koji mu se ponovo vratio.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.