x

Pobjegla iz Brestača: Nakon žestokog obračuna sa svekrvom, Darkova vjerenica Marina sa bebom napustila kuću?!

Darko Lazić je ponovo morao da bira između vjerenice i majke. Marina Gagić, što je od ranije već poznato, se često svađala sa svojom svekrvom Brankom, a kako bi tome stao na put Darko je odlučio da se sa budućom ženom i sinom Aleksejem preseli iz Brestača u Beograd.

Pjevač sada živi na Novom Beogradu, dok nova kuća u Brestaču stoji prazna.

Uprkos tome, komšinica porodice Lazić iz Brestača kaže da je bilo pitanje dana kada će do toga doći jer je Marini cilj bio da se dočepa Beograda i da pobjegne iz sela.

- Ima dva tri mjeseca kako Darko i Marina sa sinom žive u Beogradu, dolazi on ovdje, dođe i ona, dovedu dijete, ali ne žive više u selu. Koliko ja znam, iznajmljuju stan u Beogradu - priča komšinica i dodaje:


- Marina se stalno svađala sa Brankom, Darko ode da radi a ona neće da sjedi kući, ona bi da prati njega. Onda Branka viče na nju da treba da čuva dijete, a ne da uhodi Darka, ali džaba, na drugo izađe. Čak je rekla Darku da ne želi da živi kao seljanka nego da i ona hoće dupleks kao i Ana. Baš je bila navalila pa su se i zbog toga svađali - završava komšinica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.