x

proizvod koji mijenja život

Poboljšajte imunitet uz Rain, proizvode koji mijenjaju živote i osvajaju svijet velikom brzinom!

Kompanija Rain počela je sa radom u zemljama regiona, a njihovi proizvodi velikom brzinom osvajaju tržište cijeloga svijeta, jer su se pokazali i potvrdili kao korisni dodaci ishrani u borbi s mnogim bolestima, te jačanju imunog sistema.

Najpoznatiji proizvod kompanije Rain je Soul, a dobija se tehnologijom hladnog prešanja sjemena crnog kima, crne maline i chardonnay grožđa. Radeći zajedno u sinergiji ova 3 prirodna antioksidansa kombiniraju se sa D-ribozom, čineći moćnu antioksidansku barijeru protiv pogubnih utjecaja oksidanskog stresa na stanice u ljudskom organizmu. Proizvod je rezultat jednog revolucionarnog pristupa.


Još se nikad nije dogodilo u historiji proizvodnje dodataka prehrani ili suplemenata, da se umjesto voća i biljaka, koriste njihove sjemenke. Dugogodišnja istraživanja su dovela do zaključka da u hladno prešanim uljima od sjemenki ima više aktivnih supstanci, kao što su recimo antioksidanti, čak i do 40 puta više nego u samom voću ili biljkama i zato ova ulja učinkovito štite stanice, smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima, oblažu zidove stanica i raznovrsna su ishrana. Zasad su najfunkcionalniji dodaci ishrani.


Česti razlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim tvarima, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijenata. Zbog nedostatka hranljivih tvari, stanice i organizam gube svoj prirodni odbrambeni sistem i dolazi do bolesti.


Nakon kliničkog ispitivanja SOUL je pokazao sljedeće rezultate: sadrži visok nivo antioksidansa, pomaže kod liječenja hroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, stanicama povećava nivo energije i time usporava starenje. Sadrži još i antioksidant, koji neutralizira slobodne radikale i ima 40 puta jače djelovanje nego vitamin C, i 50 puta jače djelovanje od vitamina E. SOUL ima klinički ispitane prednosti: vrlo visok nivo antioksidanata, koji pomažu u borbi protiv svih hroničnih i drugih oboljenja.


Suplementi temeljeni na sjemenkama su snažni, cjelokupni izvori hranjivih tvari koji ne uključuju iste potencijalno opasne pomoćne tvari koje se nalaze u tabletama, kapsulama, ekstraktima, uljima itd.

Sastojci Raina su genetski nemodificirani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmijenjen pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je prehrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidjela.


Soul je 281 puta jači od Aspirina u sprečavanju upala i nema nuspojava. Jedna vrećica Soul-a jednaka je 8-10 porcija voća, 8-10 porcija povrća, 2-3 porcije zdravih masnih kiselina. Zapravo sjemenka sadrži 30 puta više hranjivih sastojaka i antioksidacijsku snagu od tkiva ploda koji je okružuje. Koriste ga i vrhunski sportisti.

Ukoliko ste zainteresovani ili želite naručiti, kontaktirajte, dobićete detaljna objašnjenja i odgovore na sva pitanja putem telefona: +38762817711 (Viber, WhatsApp ili Gsm)

ili na ovoj stranici: https://www.facebook.com/Rain-World-105630574990220/?ref=page_internal

Mirza Vranj, televizijska voditeljica i novinarka ispričala je svoje iskustvo sa ovim proizvodima koji su joj pomogli nakon 9 godina traganja za lijekom:

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.