x

ARGENTINSKI NAPADAČ

Počastio se Mauro Ikardi: Kupio najskuplji automobil na svijetu

Argentinski napadač, Mauro Ikardi (Icardi) počastio se kupovinom ‘‘najskupljeg automobila na svijetu‘‘. Ikardi je trenutno na posudbi u Galatasaraju gdje je turskom gigantu pomogao da osvoji 23. titulu prvaka Turske i to sa 22 gola u 25 nastupa u svim takmičenjima.

Prethodnu sezonu je Galata okončala tek na 13. mjestu na tabeli, a ove sezone su na pogon Ikardija došli do titule prvaka Turske. Nekoliko dana prije posljednje utakmice sezone, Ikardi se na Instagramu pohvalio kupovinom automobila koji je najskuplji na svijetu.

Riječ je o Rolls Royce Boat Tail, za kojeg AS piše da ih imaju svega tri u cijelom svijetu i da je svaki od njih lično prilagođen prema željama vlasnika.

Automobil je u konačnici koštao 25 miliona dolara, a posjeduje prenosivu kuhinju tako da Ikardi i njegovi prijatelji mogu jesti u pokretu kada to požele. Posuđe je također unikatno, visoko kvalitetno srebrno posuđe iz pariške firme „Christofle“.

Osim toga, Ikardijev automobil dolazi sa frižiderom koji je napravljen za skladištenje skupog šampanjca kao i sa zavjesama za privatnost te spavanje na kožnom sjedištu koje pruža maksimalnu udobnost.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.