x

Zenica

Počela prodaja ulaznica za utakmice BiH s Armenijom i Grčkom!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Prodaja ulaznica za utakmice fudbalske reprezentacije BiH s Armenijom i Grčkom počele su danas.

Cijene ulaznica za meč u Sarajevu su 30 maraka za istočnu i sjevernu tribinu stadiona ”Grbavica”, te 20 za jug.

Cijene karata za utakmicu koja će se igrati na stadionu ”Bilino polje” u Zenici su 40 KM za zadanu tribinu, 30 za istočnu, te sjevernu i južnu po 20.  

”Prodaja će se vršiti u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije ‘Centrotrans’. Jedna osoba može kupiti po dvije ulaznice za svaku od utakmica uz predočavanje identifikacionog dokumenta”, saopštili su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH). 


Istaknuli su da će se prodaja rezervisanih ulaznica vršiti prodajom na recepciji nove poslovne zgrade N/FS BiH u Sarajevu.

Iz N/FS BiH apelovali su na navijače da se pridržavaju sljedećih pravila.

”Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje. N/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA I UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona. Nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu”, navodi se. 


Foto : Pahuljko/
Izvor : Radio Zenit


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.