x

Počinje estradni rat: Rada ispljuvala pjesmu Milice Pavlović, a ovako joj je ona odgovorila!

Sanja Stanković na protekloj "Zadrugoviziji" predstavila se pjesmom Milice Pavlović "Baja papaja", a obzirom na to da je jedna od članica žirija bila Rada Manojlović ona je u nekoliko rečenica iskomentarisala ovaj nastup, ali i isprozivala koleginicu.

Čim je Sanja završila nastup, u namjeri da je pohvali Rada je uvrijedila Milicu koja je izvođač numere:

- Nisam primijetila razliku između originala i tebe - rekla je Rada bez pardona, a kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda.

- Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... Ajde sad da se ne lažemo, u pjesmi „Baja Papaja“ zaista nema pjevanja! Nema puno pjevanja i nekih zahtjevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba - konstatovala je Rada pa pokušala da se izvuče, ali bezuspješno:


- Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smijem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, vidjela sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medvjed... Potrudila se da skine spot „Baja Papaja“, mislila sam na to - nevješto se pravdala Rada.

Mnoge je iznenadio ovakav komentar folk pjevačice s obzirom na to da je Milica uvijek podržavala Radu i često isticala da su njih dvije u odličnim odnosima.


No, da li je Manojlovićeva izgovorila nešto što nije mislila i to samo zarad šou-programa ili joj se pak Pavlovićeva negdje zamjerila, ostala je misterija.

A nakon ovog Radinog komentara, oglasila se i Milica koja je imala odgovor za koleginicu:

- Nisam pomno gledala posljednju "Zadrugoviziju", jer sam u totalnom haosu posljednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspjela sam samo da vidim Sanjin nastup na "jutjubu" i drago mi je da je odabrala pjesmu “Baja Papaja”, jer je to pjesma koja ima veoma simpatičan tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je riječ o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamjerna i da je željela da mene “pecne”. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama - rekla je Milica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.