x

Počinje najsuroviji rat dvije suparnice: Aleksandra i Ana idu na sud!

U emisiji "Narod pita" gosti Darka Tanasijevića bili su Ana Korać i David Dragojević. Otkrili su mnoge detalje iz njihovog privatnog života i svemu što ih je sačekalo nakon izlaska iz Zadruge.

Svi smo upoznati sa pričom da je David uplovio u vezu sa Anom, dok je još uvijek zvanično bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, te nije bilo moguće da se ne dotaknu i ove teme. Naime, nakon Aleksandrinog povratka u Bijelu kuću poslije diskvalifikacije, Subotićeva je iznijela niz osuda na Anin račun. Ana je poručila da je tužila i da će sve optužbe morati da dokaže na sudu.

Voditelja je zanimalo i da li je ovaj ljubavni par gledao emisiju kada je Aleksandra bila gošća, kao i šta misle o njenom novom izabraniku Petru.


- Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva pa smo gledali film. Vidjeli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vrijeđala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sada ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na ljetovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala - rekla je Ana.

- Ja sad ne znam kakav je njihov odnos, ali ako je ona sretna i ako se pomirila sa svima to je okej. Ako to njoj odgovara, to je top. A to što je Ani prebacivala, gdje je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka? - pitao se David.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.