x

Počinje zvanična prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Bosni i Hercegovini

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je na domaćem tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Frame i The Serif. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuju do 4K kvaliteta.

Model The Frame namijenjen je prije svega zaljubljenicima u umjetnost, sa izraženim osjećajem za estetiku. Ovaj uređaj pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućuje prikazivanje više od 1.200 vrhunskih umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice kada je televizor isključen. Ova umjetnička platforma se konstantno dopunjuje i novim djelima te omogućuje da imate sopstvenu zbirku radova iz mnogobrojnih svjetskih muzeja, u samo jednom jedinom okviru. Od klasičnih remek-djela slikara kao što su Van Gog i Klod Mone, preko svjetski poznatih fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umjetnosti – svaki korisnik ima mogućnost da izabere djelo koje će krasiti njegov životni prostor te da ga promijeni onog momenta kada se zasiti i poželi da svom domu podari novi izgled. Korisnici mogu uživati i u sopstvenim fotografijama, kao što su porodični portreti velikog formata, budući da se slike sa telefona ili USB Flash Drive-a veoma lako prebacuju na The Frame televizor. 

Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame posjeduje samo jednu tanku, neprimjetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja. Dolazi u crnoj, bijeloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki enterijer, bilo da je uključen ili isključen. Uz ovaj model televizora, korisnici mogu pokazati i lični osjećaj za estetiku i umjetnički ukus, bez prikrivanja zidova mnoštvom slika i fotografija, već njegovanjem minimalizma i odmjerenosti. 

Pored The Frame televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Serif, koji će u BiH biti predstavljen u dvije boje – nebeskobijeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih priznanja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomjerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno. 

Samsung je ovom modelu dodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućuje jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korištenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana. 

Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja obezbjeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprijekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, vještačka inteligencija unaprjeđuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje. The Serif ima i sposobnost da detektuje promjenu količine svjetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvjetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko. 

U BiH će The Frame biti dostupan sa dijagonalama od 32 do 75 inča, sa početnom cijenom od 1.099 KM, dok će The Serif biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1.999 KM. 

Više informacija o Samsung Lifestyle 2020 televizorima možete pronaći na: https://www.samsung.com/hr/tvs/the-frame/highlights/ i https://www.samsung.com/hr/tvs/the-serif/highlights/ 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.