x

Podmuklo: Anastasija prokomentarisala Lukasovu objavu u kojoj je javno opleo po Karleuši! (FOTO)

Anastasija Ražnatović (21) prvi put je prokomentarisala bilo šta što se tiče Jelene Karleuše (40), a riječ je o objavi na Instagramu u kojoj Aca Lukas (50) žestoko "udario" po koleginici.

Naime, Lukas je reagovao na objavu u kojoj Jelena komentariše javno isticanje rođendana biznismena iz Srbije Dragoslava Ilića, kao i njegove goste i pjevačice, među kojima je bila i Anastasija.

- Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospjeve o n.rkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pjevačicama koje im pjevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili... Sve dok se najgori šljam promoviše u "biznismene, elitu i gospodu" obrazovani mladi ljudi će bježati odavde glavom bez obzira - napisala je Jelena.


Iako nije spomenula Lukasa, on joj je odgovorio, i to javno.

- Ne znam zašto se neke "persone" bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji "banana"! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspješnog biznismena, i trgovca naftom koja, koliko ja znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korišćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin - počeo je Lukas.

- Kada te branim, znam zašto to radim, a ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gdje ne pripadaju! - nastavio je.


- Drži se ti ove banana države, jer samo još ovdje mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osjetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od rijetkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si pretjerala sve mjere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smiješni! - zaključio je Lukas.

Njegovu objavu Anastasija je prokomentarisala stavivši emotikone - aplauz, vatra i smajli koji plače od smijeha.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.