x

boli stara ljubav

Pogibe čovjek da je vrati: Haris Berković želi da se pomiri sa Radom!

Haris Berković na sve načine pokušava da se pomiri sa Radom Manojlović, ali ne bi da se o tome sazna u javnosti.

Pjevač želi da obnovi staru ljubav sa koleginicom, pa joj šalje signale da ponovo pokušaju zajedno. Njih dvoje su raskinuli u oktobru prošle godine i ostali su u odličnom odnosu. Međutim, pjevač posljednjih mjeseci radi na tome da obnove romansu koja se završila zbog toga što je luče iz Četereže bila iskrena i rekla da ne želi djecu:


- Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim muškarcima da ja uopšte nemam taj osjećaj za djecu. Oni svi misle da je do njih, u smislu "sa mnom ne želiš dijete". Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalni problem sa ljudima ne mislim da je spremna za dijete i vaspitavanje djeteta. Ja koja bježim od svega, koja bježim od odgovornosti molim za razumijevanje - rekla je jednom prilikom Rada.


Prema riječima sagovornika, Berković žarko želi ponovo da bude sa Manojlovićevom:

- On bi sve dao da bude po starom. Mnogo su se oni voljeli, a ona mu je bila najveća ljubav. Patio je jako za njom i jedva se oporavio poslije raskida. Sada bi da se vrati ta emocija koja je bila, ali ne zavisi od njega. Rada je nastavila sa svojim životom, radi punom parom, snima, a ima mnogo udvarača. Vidjećemo šta će biti, uskoro ima nastup u Bosni pa se možda i vide. On ima strah da Rada ima dečka i ne zna da svima priča kako mu se ne bi vratila - završava izvor.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.