x

tuga

Poginuli majka i sin: Pošli kod ljekara pa se zakucali u drvo!

GOSPOĐINCI - U Gospođincima, kod Žabalja, na raskrsnici ulica Zmaj Jovina i Kralja Petra, dogodila se stravična saobraćajna nezgoda, u kojoj su majka i sin izgubili živote.

Kako nezvanično saznajemo vozač Jovan G. (22) iz Gospođinaca, upravljajući automobilom "fiat punto", iz neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i neposredno poslije raskrsnice direktno udario u drvo pored kolovoza. Od siline udara, sa mjesta suvozača ispala je Sunčica G. (45), dok su iz automobila vatrogasci izvukli vozača, piše Kurir.


 - Oni su od kuće krenuli ka Domu zdravlja. Kako sam čuo Sunčicu je Jovan htio da odveze kod ljekara - kaže kratko jedan od rođaka.

Ekipa Hitne pomoći nakon ukazane prve pomoći, povrijeđene su prevezli u Urgentni centar KCV, gdje su i pored velikog napora ljekara, podlegli povredama.


- Tuga, šta drugo reći. Sin i majka zajedno odoše na posljednji put. Čula sam jak udarac, izletjela iz kuće i imala sam šta da vidim. Bilo je strašno. Žena je ležala van kola, a vozača su izvlačili. Nadala sam se da će preživjeti, a ne da zajedno preminu. Koja je to sudbina. A on je tako fin dečko, trenira košarku, a ona je žena za primjer - priča jedna žena iz Zmaj Jovine ulice.

Tijela sina i majke prenijeta su na obdukciju Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.