x

Pogledajte kako je bilo na Cecinom koncertu na Jahorini! (GALERIJA+VIDEO)

Ceca Raznatović održala je sinoć spektakularan nastup na Jahorini pred više hiljada ljudi. Folk zvijezda izašla je na binu u snježno bijeloj kombinaciji i publiku je odmah bacila u trans svojim prepoznatljivim hitom "Vazduh koji dišem". Koncert je održan u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina, povodom svečanog otvaranja i početka rada sistema za tehničko osnježavanje.


- Dobro veče Jahorina! Dobro veče dobri ljudi koji ste došli da se večeras odlično provedemo - rekla je folk zvijezda nakon prve otpjevane numere, a zatim nastavila da ređa hitove: "Idi dok si mlad", "Beograd", "Doktor", "Metar odavde", "Nevaljala", "Nagovori" , "Lepi grome moj" i mnoge druge.


- Mislila sam da će nam biti hladno ali vi ste sjajno zagrijali atmosferu - dodala je kratko Ceca.

Pjevačica je iskoristila priliku i da se zahvali Marini Tucaković na svemu što je učinila za njenu karijeru.


- Prvu pjesmu koju je Marina napisala za mene je "Kukavica". Tom numerom dobila sam milionsku publiku i otvorila sam jedno novo poglavlje u svojoj karijeri koje hvala Bogu traje i dan danas. Hvala ti Marina - rekla je Ceca.


Dvoipočasovni koncert jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu završila je pjesmom "Ime i prezime" nakon čega se još jednom poklonila publici koja je skandirala njeno ime.


Nekoliko sati prije početka koncerta počele su da se stvaraju velike gužve na putevima koji vode do Jahorine, a visoke mjere obezbjeđenja kontrolisale su svako vozilo. Policija je bila na svakom koraku kako bi sve prošlo u najboljem redu.


Foto/Video: Mirnes Mašić
Izvor: Republika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.