x

Pogledajte kako zadrugarke lumpuju u Budvi: Mina Vrbaški, Dragana Mitar i Olja Bajrami u hot izdanju! (FOTO+VIDEO)

Da prijateljstvo postoji i nakon Zadruge, pokazale su dojučerašnje cimerke iz Bijele kuće - Olja Bajrami, Dragana Mitar i Mina Vrbaški. Njih je ekipa Ekskluziva.ba portala zatekla na plaži Ploče, nedaleko od Budve. One su uživale u ludom partiju uz neprikosnovenog DJ Arsu. Zadrugarke je jedan ljetni dan zbližio više nego par mjeseci u Zadruzi, pa su nerijetko pripijale tijela jedna od drugu.

Bivše zadrugarke Mina Vrbaški, Olja Bajrami i Dragana Mitar znaju da uživanju. One su se maksimalno opustile na Plaži Ploče kod Budve. Ekipa Ekskluzive ih je zatekla i VIP dijelu popularne plaže, gdje su đuskale uz bitove DJ Arse. Kako su najveselije nije ih teško ne primijetiti, a mahom su im prilazili brojni posjetioci. Zadrugarke su pokazale svoje atribute, a kupaći kostimi za koje su se odlučile su rasplamsali maštu muške populacije. 


Mina Vrbaški se odlučila za najprovokativniji kupaći kostim. Ona je u partiju kraj plaže pored zadrugarki, uživala u društvu svog novog dečka kik boksera iz Sandžaka koji živi u Beču. Njih dvoje se nisi ustručavali da razmijene pokoji poljubac. S druge strane, Dragana Mitar očigledno slavi slobodu i proces razvoda od Siniše. Izgleda kako su teški dani iza nje, pa je atraktivna zadrugarka dala sebi oduška. Ljubavni status Olje Bajrami je i dalje slobodna, ali je bila najveselija, a kako u narednom periodu planira izbaciti nekoliko pjesama od kojih je prva duetska sa Projekat Bandom, jasno je odakle joj pozitivna energija.

.

Inače, vrijedi spomenuti kako je DJ Arsa napravio neviđen show. Pjena party uz baklje u raznim bojama doveli su popodnevnu atmosferu do usijanja. Kao što smo već ranije pisali, DJ Arsa čitavo ljeto po danu pušta muziku na ovoj poznatoj plaži, dok ga u pauzama mijenja DJ Sandex. Koliko je Arsa tražen na primorju govori i informacija da pored popodnevnog nastupa na plaži Ploče, redovno nastupa i u večernjem terminu, i to ponekad radi čak dva lokala za jednu noć. Nije ni čudo što je atmosfera ovog dana bila na samom vrhuncu, te što su brojni posjetitelji ostali tu do zalaska sunca. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.