x

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA

Pogledajte koji poklon je Saška Veselinov dobila od Đokovića nakon porođaja!

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov prije tri dana na svijet je donijela sina, kojem su dali ime Aleksandar, a u porodici Đoković se cijelu noć slavilo.

Saška je i dalje u bolnici, a njen suprug je odlučio da je iznenadi. Naime, Đorđe je poslao ogroman buket cvijeća za svoju izabranicu. Saška se tim gestom odmah pohvalila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Podsjetimo, Đorđe je na proslavi povodom rođenja sina održao emotivan govor, prilikom kog se i rasplakao, i priznao da je prisustvovao porođaju svoje supruge.


- Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvovao porođaju i vidio sam svašta nešto, i stvarno je nevjerovatan osjećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lijepo kada dobijete dijete u svoje naručje - rasplakao se Đorđe dok je ovo govorio, pa nastavio:


- Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osjetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas.

Saška je ubrzo u opisu ovog videa stavila komentar: "Svaki put kad gledam ovaj video se rasplačem... Koliko sam srećna što imam ovakvu osobu pored sebe".


Ime Aleksandar u prevodu sa grčkog jezika znači "onaj koji je zaštitnik ljudi", ili samo "zaštitnik".

Đorđe i Saška su se inače vjenčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzno slavlje na dvije lokacije u Beogradu i u Crnog Gori na plaži. Na veselju su pjevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović...

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.