x

Pogledajte koji poznati sportista se stidio samoga sebe

Poznati sportista i svjetski šampion Lepomir Bakić od kada se pojavio na javnoj sceni ne prestaje da intrigira domaću javnost. Gostujući nedavno u najslušanijoj net radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem", iskreno je govorio o mnogim teškim životnim situacijama zbog kojih je u samom razgovoru sa Škundrićem bio na ivici suza, ali je imao i mišljenje o rijaliti pojavama, kriminalcima, rekavši da je ovo posljednji put da iznosi mišljenje o drugim ljudima:

- Pitanja su ti vrlo dvosmislena, moraš da se potpuno uključiš kako bi razumio suštinu istih. Ti si maher u voditeljstvu, dok one sa manjkom inteligencije možeš da vozaš kako želiš. Na vrlo poseban način umiješ da opustiš gosta i da ti se toliko povjeri da vjerovatno ni sam nije svjestan svih stvari koje je izjavio. To mogu samo najbolji, a ti to jesi, pored toga što smo privatno dobri prijatelji, ja samo kažem ono što najskrenije i mislim, uputio je Bakić komplimente Nenadu Škundriću.

Lepomir Bakić je u emisiji govorio o mnogim stvarima, koje nisu ni malo prijatne, pa je čak u jednom momentu rekao kako se stidio samog sebe. O čemu su sve razgovarali Škundrić i Bakić, možete poslušati ekskluzivno u linku koji vam donosimo. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.