x

Pogledajte koji voditelj i glumac je krenuo da napusti snimanje jedne emisije jer organizatori nisu mogli da ispune njegove uslove

Pjevač Bojan Veličković gostovao je u net radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" i tom prilikom Škundrića vratio u period kada su prije nekoliko godina gostovali zajedno u emisiji "Dejana talk show" u Sarajevu. 

Škundrić se prilično iznenadio jer je zaboravio da je Bojan bio jedan od gostiju sa kojim je došao u malu raspravu tokom snimanja ove emisije. Kako je Škundrić rekao, sve u studiju je dodatno nerviralo to što je imao posebne zahtjeve i nije htio da uđe u studio dok mu se ne obezbijedi određena voda, kao i da je imao jedan neobičan uslov. Naime, organizatori emisije su zamolili Škundrića da skine naočare za Sunce zbog tehničkih stvari, ali on to nije želio da uradi.

- Ne želim da skidam naočare. Niste mi vi stilista. Ukoliko imate određeni tehnički problem, mene to ne zanima. Ili ću gostovati sa naočarima ili se vraćam u hotel.

Na kraju su ipak napravili kompromis jer se u posljednjem trenutku Škundrić sjetio da ima još jedne rezervne naočare koje se mogu koristiti za snimanje. Međutim, isto tako Bojan i Nenad su rekli da je to sve dio marketinga i da se u ovom poslu očekuje da budete drugačiji.

- Bio si mi malo odbojan na početku sa tim zahtjevima, pritom je emisija kasnila zbog toga, ali sam kasnije shvatio da si samo želio da napraviš show i uspio si u tome i ja ti ovom prilikom čestitam. Ti si u toj emisiji bio sam protiv svih nas i maestralno si to odradio. Čak si sve nas natjerao da se borimo za iznošenje svojih stavova što je fantastično. Definitivno si ostavio najveći utisak jer si svojim konstatacijama na određene teme natjerao i ostale goste da "grizu" i da se bore, ali bilo je i onih koji su ćutali jer nisu željeli da uđu u raspravu sa tobom. Ali ti si jedan sjajan momak koji je profesionalan i neko ko je dosta napredovao i meni je sada zaista veliko zadovoljstvo što sam gost u tvojoj emisiji i što imamo priliku da sarađujemo, izjavio je Bojan Veličković.

Nenad Škundrić je čak tom prilikom na svom fejsbuku postavio fotografiju iz emisije, ali je na istoj precrtao goste koji nisu bili na njegovoj strani, a među njima je bio i Bojan. Mi smo uspjeli da dođemo do "sporne" fotografije, tako da je sa ove vremenske distance cijela ta situacija i više nego simpatična.

O čemu su to još sve pričali Bojan i Nenad možete poslušati u nastavku:


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.