x

Pogledajte nevjerovatne prizore! Svjetska atrakcija Gumball 3000 reli u Tivtu! Povorka luksuznih automobila na jednom mjestu!

Karavan luksuznih automobila –“Gumball 3000 reli” zaustavio se 10. juna u Tivtu u 17 časova na rivi Pine. Ovaj atraktivni dolazak je propraćen i sjajnom muzikom, pa su posjetioci uživali u  nastupu DJ Sharr, ali i Gramophondzie iz Srbije, kao i DJ Martin 2 Smoove i Andy Purnell iz Britanije.

.


Gumball 3000 reli podrazumijeva zajedničko putovanje vlasnika luksuznih automobila, među kojima je veliki broj poznatih ličnosti, kroz različite zemlje i destinacije.

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 stigli su  na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro., nakon čega je uslijedio pravi spektakl.



Oficijelni spiker koji dočekuje posade na Pinima i vodi program na engleskom jeziku, na početku je učesnicima Gumbsall-a poželio dobrodošlicu u " prelijepi Porto Montenegro", iako su oni zapravo stigli u centar Tivta. Nakon što su ga domaćini iz Turističke organizacije Tivat upozorili na grešku, voditelj je narednih desetak puta pričao samo o ljepotama i atraktivnosti Tivta.


Tivćani i brojni turisti narednih nekoliko sati uživalis u u svojevrsnoj promenadi ekskluzivnih modela automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce.21. edicija Gumball-a 3000 ovog puta krenula je iz Mikonosa, sa preko 100 automobila, i prolazi maršrutu kroz 8 zemalja, da bi stigli do Ibice.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Foto/Video: Ekskluziva.ba/
Izvor: Vijesti.me)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.