x

UDARIO JUNAK NA JUNAKA

Pogledajte ovog smrada i nakazu od čovjeka: Kristijan brutalno izvrijeđao Žapca!

Posljednje izjave Nebojše Tubića Žapca, kontroverznog novosadskog biznismena i jednog od istaknutih likova iz devedesetih godina, izazvale su burnu reakciju drugog simbola devedesetih, Kristijana Goluboića.

Kristijan nije štedio riječi na račun Tubića, pri tome sve napisano velikim slovima, što u svijetu društvenih mreža znači vikanje.

"POGLEDAJTE OVOG SMRADA I NAKAZU OD ČOVJEKA,SPLAČINU BEZ 100 GRAMA MOZGA...", napisao je Golubović iznad slike Nebojše Tubića Žapca.


Ispod slike nastavio je u istom stilu:

"TUBIĆU S..ETINO,POŠTO LAJEŠ OPET A IZVINJAVAO SI SE KAKO SI BOLESTAN I NE ZNAŠ, ŠTA O KOME PRIČAŠ...moraćeš da držiš vola za rogove dok te bude k...o u ta tvoja glibava usta!!!", ljutit je bio Golubović.


I Tubić i Golubović su imali živopisne biografije tokom devedesetih godina. Tubić je svojevremeno ranjen u glavu u Novom Sadu i jedva je preživio. Ranjen je i jednom ranije u nogu, kada su razbojnici pokušali da mu otmu luksuzni automobil.


Bio je blizak Željku Ražnatoviću Arkanu, bio je vlasnik nekoliko diskoteka, a u javnosti je bio poznat i po svojim brojnim vezama sa estradnim zvijezdama, između ostalih i sa Ksenijom Pajčin.

Kristijan Golubović je više desetina godina proveo po zatvorima u Grčkoj i Srbiji. Nekoliko puta je u Srbiji osuđen zbog trgovine n.rkoticima.

Posljednjjih nekoliko godina se smirio i postao je učesnik rijaliti programa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.