x

Pogledajte poruke: Manekenka ih u pola noći šalje Karleušinom Dušku! (FOTO)

Prije nešto više od godinu dana Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić bili su u centru skandala. Naime, brzinom svjetlosti se u medijima proširila vijest da je Duško varao Jelenu sa beogradskom misicom, manekenkom Vladanom Railić.

– Vladana i Duško su se viđali nekoliko mjeseci, a sve je počelo dopisivanjem na Instagramu. Uslijedili su skupi pokloni, večere, a završilo se zajedničkim putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se, navodno, na javnim mjestima ponašali kao pravi zaljubljeni par – ispričao je tada za Alo, izvor blizak Vladani i dodao: – Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacije. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan.


Vladana se nakon ovog natpisa oglasila u dnevnim novinama. Prvo se “femkala” i vadila da ne želi da komentariše njenu navodnu vezu sa Tošićem, da bi na kraju dala izjavu koja više potvrđuje, nego što demantuje pisanje medija. Vladana ne bi bila prva djevojka koja je slavu i popularnost dobila “vezom” sa poznatom ličnošću, ali godinu dana kasnije, redakcija portala Svet.rs, došla je u posjed poruka koje demantuju priču o “Manekenki koja je zavela oženjenog fudbalera”.


Naime, na osnovu poruka se jasno vidi da, pola godine nakon što se pisalo o njihovoj “vezi”, Vladana i dalje pokušava da se nabaci Tošiću, a da je on kulira. Manekenki nisu vrijedili ni video, a ni obični pozivi. Ni na popodnevne, a ni na poslijeponoćne poruke, fudbaler se nje obazirao, već je krajnje kulturno odgovorio da se radi o grešci.

Kad smo već kod Tošića, on tada nije želio da se oglašava u medijima. Ustvari, tokom čitave njegove karijere rado je davao izjave samo na sportske teme, a svoj privatni život je čuvao za sebe. Oni koji ga dobro poznaju, znaju da ga je sve to povezivanje sa Vladanom užasno nerviralo i jedva se suzdržao da se ne oglasi i da sve to demantuje. No, stoički je izdržao.


Što se tiče Vladane, ona je sada u “novoj priči”. I, gle slučajnosti, opet je poznati muškarac u pitanju. Kako piše Stars, Vladana je otišla korak dalje i otvoreno se ponudila Lukasu jer bi se bez razmišljanja udala za pjevača. Iz redakcije su je pozvali i onda slijedi vrlo slično prenemaganje kao u slučaju sa Tošićem.

– Malo mi je nezgodno da o tome javno pričam, ali istina je da sam sa drugaricama pričala o Lukasu i priznala im da bih se udala za njega. Pjevača sam imala prilike lično da upoznam, zapravo, sjedili smo zajedno u jednom restoranu i oduševila sam se kakvu energiju ima taj čovjek. To je nenormalno koliko pozitivno zrači.

Na kraju priče, Vladana je u izjavi za Ekskluziva.ba portal ipak priznala da Duška nikada nije upoznala. 

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.