x

užas u Srbiji

Pogledajte potjeru za mladićem koja se tragično završila: Bježao od policije pa se zakucao u auto i poginuo, a 3 osobe povrijeđene!

J. G. (28) vozač "ševroleta" koji je izazvao težak udes kod Jugbodanovca prethodno je bježao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najvjerovatnije jer za njim postoji raspisana potjernica.


Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi potera za J. G. (28) koji je bježeći od policije izazvao sudar kod Jugbogdanovca. Mladić u sivom "ševroletu" jurio je ulicama velikom brzinom, a za njim nekoliko policijskih patrola u pokušaju da ga sustignu i zaustave.


Koliko je potjera bila dramatična pokazuje i to da su Nišlije po društvenim mrežama razmjenjivale informacije gdje su i u kom trenutku primijetile automobil koji velikom brzinom bježi dok ga juri veliki broj policajaca.


Posljednja informacija na društvenim mrežama bila je da je vozač "projurio kroz Merošinu". Kako prenose beogradski mediji, J. G. čak uopšte nema izdatu vozačku dozvolu.

Bjegunac je bježeći izazvao udes oko 14.30 sati na putu Niš-Prokuplje u kom je  poginuo, a u sudaru su povrijeđeni i devojka koja se sa njim nalazila u "ševroletu" i bračni par iz "audija".

Prizor na licu mjesta je stravičan! "Audi" je završio u jarku, a "ševrolet" čak pedesetak metara dalje na poljani. Na licu mjesta je veliki broj policajaca.

.

.

 Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.