x

emotivno

Pogledajte reakciju ukrajinskog komentatora na pobjedu: Evroviziju pratio iz skloništa, pa se rasplakao od uzbuđenja!

Velika pobjeda Ukrajine na sinoćnjoj Evroviziji s posebnom pažnjom se pratila u Ukrajini, s obzirom na to da su oni sve vrijeme bili glavni favoriti za pobjedu.

Tamošnja državna televizija prenosila je takmičenje koje je komentarisao Timur Miroščenko, i to iz skloništa, odakle je pratio ono što se događalo na velikoj sceni u Torinu.

Kada je objavljeno da je publika Ukrajini dala nevjerovatnih 439 bodova i da su pobijedili na Evroviziji, Miroščenko nije mogao da sakrije oduševljenje, pa je u jednom trenutku i zaplako od sreće. Video pogledajte ovdje


Na TikToku je osvanuo snimak njegove reakcije i jasno je da je bio u transu od sreće što je Ukrajina dobila takvu podršku od Evrope.

Ekipa ukrajinske televizije napravila je improvizovani studio u skloništu još za prvo polufinalno veče, a Miroščenko je bez obzira na okolnosti dobro obavio posao.


Podsjetimo, Ukrajina, koju je predstavljao Kaluš orkestar, nakon sabiranja glasova stručnog žirija i glasanja publike osvojila ukupno 631 poen, i tako postala pobjednik 66. po redu Evrovizije. Drugo mjesto osvojila je Velika Britanija, dok je srpska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, zauzela peto mjesto.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.