x

Pojavio se prvi snimak stravičnog napada: Huligani sa metalnim štanglama jurišaju na srpske vaterpoliste usred Splita! (VIDEO)

Pojavio se ekskluzivan snimak na kom se može vidjeti kako hrvatski huligani sa metalnim šipkama jure vaterpoliste Crvene zvezde po splitskoj rivi. "Sjedio sam u kafiću, gledao more i odlučio da uslikam jednu jedrilicu koja je krenula ka pučini. Nisam shvatio da je neka frka, da se nešto događa, tek poslije sam vidio da sam slučajno uhvatio dva napadača", rekao je za Jutarnji list čitatelj koji je želio da ostane anoniman.


Pogledajte na videu koji je snimio Cropix, a koji je postavljen na Jutjub kanalu "Jutarnjeg.hr" kako huligani jurišaju na mlade vaterpoliste. Podsetimo, Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u nedjelju u centru Splita.



Četvorica igrača sjedila su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražili da skinu klupske majice, a mnogo težih posljedica nije bilo jer su trojica vaterpolista pobjegla, a golman crveno-bijelih Aleksandro Kralj je skočio u more.


"Da nisam skočio u more ubili bi me", rekao je Crnogorac nakon dolaska policije i ljekarske ekipe, prenosi hrvatski sajt "Gol".

Uprava Crvene zvezde je odlučila da povuče ekipu i otkaže meč sa Mornarom zbog zabrinutosti za bezbijednost.

Splitska policija je danas privela trojicu huligana koji se dovode u vezu sa napadom.

.

.

.

.

.

.

.

.

(KUrir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.