x

odbrusila

Pokajao se: Darko zvao Anu da joj se izvini poslije laži u emisiji, evo šta mu je poručila!

Darko Lazić iznosio do sad nepoznate detalje iz svog života pa se u jednom momentu dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom Anom Sević...

Darko Lazić je jučerašnjim gostovanjem u emisiji "Premijera - vikend specijal" napravio pravu dramu na muzičkoj sceni u Srbiji.

On je naime, iznosio do sad nepoznate detalje iz svog života, pa se u jednom momentu dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom Anom Sević.

Ono zbog čega je Ana bila prinuđena da reaguje odmah bila je tvrdnja kako Darko Lazić nije vidio svoju kćerku Lorenu punih godina.


Pjevačica se odmah oglasila na svom Instagramu objavivši fotografije koje pokazuje da Lazić ovog puta nije iznosio istinu.

Datumi koje stoje u ovoj prepisci apsolutno su dokazi protiv svih laži koje je je Lazić iznio u javnost.

Još se uvijek se ne zna šta je pjevača navelo na ovakve laži, jer osim slika, postoji i video snimak, odnosno intervju koji je Darko Lazić dao u kome je otkrio da je kćerkica Lorena kod njega!


Kako izvor Alo.rs. portala otkriva, Darko Lazić zvao je Anu Sević kako bi joj se izvinjavao zbog onoga što joj je rekao u emisiji, ali da ona ne želi da čuje više za njega, kao ni za njegove izgovore. Jasno mu je poručila da treba da ga bude sramota zbog laži!

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.