x

Majka izustila samo DVIJE RIJEČI

Pokušao je nešto da kaže, a onda samo pao: Očevici tragedije u Kačarevu opisali potresne prizore!

- Nastavnica je počela da vrišti, izašao sam do njega i počeo da ga dozivam. Provjerio sam mu i puls. On je nešto promrmljao, pokušao je da ustane i da kaže nešto, ali je samo pao i više nije ustajao - riječi su očevica tragedije koja se dogodila prije dva dana kada je učenik osmog razreda (13) nastradao prilikom skoka kroz prozor učionice osnovne škole u Kačarevu.

Očevidac koji je želio da ostane anoniman, rekao je da je on u trenutku kada je učenik skočio kroz prozor bio na prvom spratu škole kada je ugledao jeziv prizor.

- Dječak je prvo skočio na sto u sredini učionice, a zatim je skočio na glavu kroz prozor sa trećeg sprata. Nastavnica je počela da vrišti - prisjeća se sagovornik.


Prema njegovim riječima, tetka od nastradalog dječaka u tom trenutku je prolazila pored škole, a majka kada je ugledala svog sina kako nepomično leži na betonu, počela je besumučno da viče: "Moj SIN!".

- Ona je plakala iz sveg glasa, niko nije uspio da je smiri - objašnjava sagovornik.


On ističe da dječak nije konzumirao n.rkotike i da je rekao da dr.gu nikada neće probati.

Komšije porodice kažu da su njegovi najbliži trenutno jako loše, a da se njegov stariji brat, kada je čuo šta se dogodilo, zaključao u sobu.


- Morali su da razvaljuju vrata od sobe da bi došli do njega. Ni sa kim ne želi da priča - objašnjavaju oni.

Kako navode, direktorka škole je kobnog dana zvala njegovu majku u školu zbog ponašanja dječaka.

- Nedavno mu je bio rođendan, bio je jako srećan zbog toga. Pravio je proslavu, došli su mu i drugari. Tuga - objašnjavaju sagovornici.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.