x

pravda se

Pokušava da se opere: Edisu niko ne vjeruje da nije on pustio Zilhin kućni video!

Lavinu komentara i burnih reakcija izazvao je eksplicitni snimak Zilhe Karišik kao i izjava njenog bivšeg muža Edisa Fetića koji je potvrdio da nije u pitanju fotomontaža i da je Zilha njemu poslala sporni snimak dok su bili u ljubavi.

Naime, Edo je istakao da nema pojma kako je taj snimak dospio u javnost, ali očigledno niko nije povjerovao u tu priču. Bivšeg zadrugara su pratioci na društvenoj mreži Instagram zatrpali porukama i optužbama da je sve ovo njegovo maslo, pa je odlučio da se još jednom oglasi i ponovi da on nije imao nikakve veze sa tom pričom.


– Pošto mi mnogo ljudi piše i očigledno nisu shvatili moju izjavu, ja ću još jednom reći da snimak nisam pustio ja, niti bilo ko blizak meni, a ja ću joj biti podrška u svakom pogledu. Jer to je majka moje djece i Zilha to zna – napisao je Edo, a onda je uslijedila još jedna poruka:


– Ja se moram još jednom oglasiti i sa tim ću završiti ovu priču. Meni je bitno da Zilha zna da snimak nije potekao od mene, niti bilo kog od mojih bližnjih. Jer moj telefon je ostao kod nje prije ulaska u „Zadrugu 3“, a koliko znam, njen telefon je bio na servisu. Jedino odatle može da dospije u javnost. Eto toliko – poručio je Fetić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.