x

Policija traga za djevojčicom iz Živinica: Otpratila brata u školu i više se nije vratila!

Policijski službenici intenzivno tragaju za 13-godišnjom Ajišom Mazić iz Živinica čiji nestanak je prijavljen.

Prema tvrdnjama članova porodice, djevojčica je nestala jučer ujutro oko sedam sati. Kako su naveli, nakon što je otpratila svoga brata u Drugu osnovnu školu u Živinicama izgubio joj se svaki trag.


Foto: Ilustracija

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić je potvrdila da je  zaprimljena prijava u Policijskoj stanici Živinice, u kojoj je navedeno da se 13-godišnjakinja udaljila od kuće. Kapidžić je dodala da policija poduzima mjere na pronalasku djevojčice.


Ajiša je na sebi imala crne farmerice i plavu duksericu, a svi koji imaju bilo kakve informacije o djevojčici, mogu kontaktirati najbližu policijsku stanicu ili porodicu na broj telefona 060 315 66 08.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/qd1V5Iq