x

nakon ubistva

Policija traga za Sašom Golubom, uhapšen muškarac koji mu je pomagao!

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisala je potragu za osobom inicijala S.G. nakon sinoćnjeg ubistva u sarajevskom restoranu Paper Moon, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a KS.

Kako nezvanično saznajemo, riječ je o Saši Golubu, koji je od ranije poznat policijskim i pravosudnim organima u Bosni i Hercegovini, a dovodi se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, piše Klix.

Do sada je uhapšena osoba inicijala S. H., rođena 1960. godine. Osumnjičen je za krivično djelo iz člana 33. Krivičnog zakona FBiH (Pomaganje).


Iz Uprave policije MUP-a KS je saopćeno da se nad S. H. vrši kriminalistička obrada u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a KS, dok je za drugom osobom inicijala S. G., rođen 1977. godine, raspisana potraga.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva KS nastavljaju dalji rad na prikupljanju dokaza, pronalasku osobe za kojom se traga i dokumentovanju djela", saopćeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.