x

Polila mu auto, grebala ga... Novi detalji o odnosu Koraćeve i Mijatova!

U javnosti je kao bomba odjeknula vijest da se Ana Korać bavila pros..tucijom, a svi dokazi za to isplivali su zahvaljujući njenom bivšem dečku Filipu Mijatovu koga je ona prozivala u prethodnoj sezoni "Zadruge" i spominjala ga u negativnom kontekstu.  

Budući da je Ana negirala sve ono što je Filip pričao o njoj, voditelj Milan Milošević je u emisiji ,"Pretres nedjelje" odlučio da se razriješi celokupna situacija koja danima potresa javnost. On je odmah započeo razgovor sa Koraćevom, a ona se prisjetila samog početka druženja sa njim.

- On jednu priču priča kad sam unutra, a drugu kad izađem. To što on neće da govori neke stvari, a priča drugo kad sam ovdje, to ne znam. Ja imam poruke, imam to što je on slao novinarima i Mini. Ona mi je sve poslala. On će namjerno da priča laži da bi mi napakostio samo zato što sam ja njega sklonila od sebe - rekla je Ana.


- Mina Vrbaški je u profilu rekla da ćeš se pojaviti u "Zadruzi" i da si jako loš čovjek. Da si ti njena cimerka. Filip Mijatov je to potvrdio i još se pojavila djevojka koja je potvrdila da ste bile cimerke. Ja sam je u pabu pitao za pros..tuciju, ona je odmah nabrojala tebe. Na kraju, Mina je okrenula priču. Filip tvrdi da je njoj zaprijećeno i ti si okrenula ploču - rekao je voditelj Milan.

- Ja sam ispričala da me je Mina upoznala sa njim. Počeli smo da se družimo, kao što sam sa Borom, Jankom, Markom. Kao što imam drugare, svaki dan smo izlazili na doručak i ručak. Ja sam sa njim imala super odnos i kada sam ušla u "Zadrugu" imali smo okej odnos - pravdala se Ana.

- On je rekao da si ti njega zamolila da ti plaća stan... - nastavio je Milan.


- Ja sam odmah odjavila stan, to je laž. To je sve pričao i prošle godine. Ja tu priču znam odlično. Upoznata sam sa tom pričom. On je pokušavao prošle godine da uđe u "Zadrugu". Izjavljivao je da sam mu ja djevojka. Naljutio se kada sam se družila sa Borom, Banetom, Đeksonom. Vrijeđao se, kako ja mogu da imam drugare pored njega. Malo je da kažem da je bolesno zaljubljen. Ne znam sa kim da uporedim tu osobu, to je opsesija! Ja uopšte nisam znala da on daje neke izjave dok nisam izašla napolje. Mama mi je rekla da je davao neke laži, gluposti, zvao je novinare, moje prijatelje. Sve je činio da bi stupio u kontakt sa mnom. Sjećam se da sam njega pozvala kad sam izašla i pitala sam ga da li je normalan i zašto je izjavljivao takve stvari. On je meni rekao da on to nije rekao, da su to laži, da su novine izmišljale. On je kao dao izjavu da sam ja dobra osoba i da nemam veze sa tim i da smo samo prijatelji. Ja sam mu rekla da mi prekidamo svaki kontakt, on nije dozvolio, tražio je da se vidimo i da pričamo. Obećao je da više neće da me guši i da me gnjavi. Taj isti auto vozilo je sto djevojaka. On je imao djevojku dok se družio sa mnom, ona ga je maltretirala, polomila mu auto, grebala ga. Ispoliva mu auto, pa je razmišljao da je prijavi. Sa mnom nikada nije bio u svađi. Nikada nismo imali konflikt. Nikad mu nisam dala lažnu nadu - rekla je Ana.


Koraćeva je i dalje tvrdila da ništa više od prijateljstva nije imala sa njim, pa ispričala šta je sve činio zbog nje.

- Dok smo se družili, on je dolazio kod mene. Donese mi doručak, ode kući. Ja ga zovem ako mi se nešto jede, pa ode kući. Uvijek je bio tu, on je mirna osoba - nastavila je Ana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.