x

Polleo Sport i Iron Puki izazivači aktivnog i zdravog stila života!

Polleo Sport i najbolji profesionalni bokser Edin Puhalo dogovorili su saradnju u promociji aktivnog i zdravog načina življenja.   Realizacija saradnje počinje 4. avgusta ispred BBI Centra sa početkom u 12:00 sati. Uz zabavni sadržaj, građani će imati priliku, o treningu i ishrani, učiti od najboljih. 

Iron Puki će svoje bogato iskustvo priprema, za borbu za obaveznog izazivača za svjetskog prvaka u WBO verziji   podijeliti sa posjetiteljima, demonstrirati vježbe i svoje najpoznatije poteze. 

Ovo je prvi u nizu događaja u saradnji Polleo Sport i Iron Pukija koji se planiraju realizirati tokom 2020. godine kao podrška građana BiH da donesu i ostvare odluke o zdravoj ishrani i   aktivnom provođenju slobodnog vremena.  

Polleo Sport je lider u trgovini sportske i zdrave prehrane te dodataka prehrani za sportaše u Europi. Brand su 2008. godine u Hrvatskoj osmislili profesionalni te društveno osviješteni   sportaši, posvećeni cilju da stvore zajednicu koja brine o zdravlju te živi aktivnim načinom   života. 


Polleo Sport je trenutno prisutan na jedanaest tržišta, među kojima su Hrvatska, Austrija, Makedonija, Sloveniji i Bosna i Hercegovina. Kao regionalni lider, Polleo Sport predstavlja   jedinstveni koncept - dom je širokom rasponu najpoznatijih brandova iz kategorija koji se   odnose na sportsku prehranu te fitness opremu. 

Edin Puhalo, alijas Iron Puki, je u samom vrhu svjetskog boksa i aktuelni je prvak Evrope u WBO federaciji. Uspješnim borbama protiv jakih protivnika iz Njemačke i Mađarske i Kuvajta četvrti je izazivač za svjetskog prvaka u Cruiser teškoj   kategoriji. Svoj uspjeh Puki želi umjeriti na pozitivan uticaj zajednice sa vizijom da se svi   građane BiH počnu baviti određenim sportom. Ujedinjeni u misiji širenja zdravih stilova   života, Polleo Sport i Iron Puki, obilježit će 2020. godinu saradnjom na društveno korisnim   projektima. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.