x

"POLOMIĆEMO TI NOGE!" Procurila priča o jezivoj sačekuši u Šimanovcima! Poslije snimanja, na parkingu...

Pinkovom novinaru i voditelju emisije "Zadruga - narod pita" Darku Tanasijeviću fanovi rijalitija "Zadruga" prepriječili su put nakon što je jednom prilikom izašao iz studija i iznijeli čitav niz prijetnji, rekavši mu, između ostalog, da će mu polomiti noge.

- Otkako je postao voditelj, kao da je i sam postao dio rijalitija. Fanovi su počeli da prate svaki njegov korak i goste koji su mu dolazili u emisije, a zatim su uslijedile i prijetnje. Darko je sve shvatao neozbiljno, mislio je da to ide sa poslom i da će vremenom prestati, a na poruke na društvenim mrežama se nije obazirao. Međutim, situacija je otišla i korak dalje - otkriva izvor tvrdeći da je prava drama uslijedila kada su Darka fanovi Lune Đogani sačekali nakon snimanja emisije pa mu prijetili da će mu polomiti noge.


- Da stvar ipak nije bezazlena kao što je mislio u prvi mah shvatio je kada su počele da mu stižu i SMS prijetnje. Lunini fanovi su uspjeli da pronađu i njegov broj telefona i opsijedali su ga po cijeli dan. Nakon što su uvidjeli da je Darkova reakcija i tada izostala, situacija je eskalirala i usledila je prava drama. Nekolicina fanova ga je sačekala prilikom završetka posla, i nisu mu dozvolili da uđe u automobil. Uslijedile su brojne uvrede i prijetnje, poput toga da će mu polomiti noge. Darko je shvatio da mora da odreaguje, ostao je smiren i pribran pa je ovog puta situacija uspješno riješena - zaključuje izvor.


Darko otkriva da je njegova profesionalna reakcija dovela do toga da Lunini fanovi odustanu od prijetnji, te da se nakon direktnog suočavanja situacija smirila.

- Bilo je svakakvih poruka, na to sam već navikao, ali, iskreno, nije svejedno kad neko dođe do tvog broja telefona i krene da te uznemirava i prijeti, a kamoli kada te presretne na ulici. Ljudi moraju da shvate da samo maksimalno profesionalno obavljam svoj posao, da to zahtijeva pitanja koja nekome možda ne odgovaraju, kao i to da nije bilo niti će biti zaštićenih i povlašćenih. Ja nikome ništa ne zamjeram, poslije kratkog razgovora na ulici i oni su shvatili da su pretjerali - kaže voditelj.


- "Zadruga" je napravila takav bum i nezapamćeni uspjeh, milioni su mjesecima pratili sva dešavanja, kao nikada do sad saživjeli su se sa učesnicima i razumijem da je pojedincima krivo što njihov favorit nije plasiran kako su očekivali, da i boli kada prolazi kroz težak period, pa u svima i svemu traže krivce, ali to nije opravdanje za prijetnje. Ipak, ja se ne ljutim - i ti koji prijete najčešće sami shvate da su pretjerali, pa se izvinjavaju. U pitanju su pojedinci - rekao je Darko Tanasijević.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.