x

Polomiću te, priznaj da voliš muškarce: Zorica napala Marka da mu je Luna samo paravan, Đoganijeva urlala po kući!

Nakon što je Stanija Dobrojević pričala da je slučajno dohvatila Marka Miljkovića za zadnjicu tokom ovonedjeljne žurke, u kući je nastala velika svađa kada se u sve umiješala Zorica Marković. Ova zadrugarka ušla je u raspravu sa Markom Miljkovićem, a u jednom momentu Luna Đogani je skočila na noge i počela da urla na pjevačicu, jer više nije željela da sluša svađu svog dečka i Zorice.

- Luna i ja nikada ovdje nismo spomenule Marka Miljkovića. Ona se u ovoj sezoni lijepo ponaša. Marko je mene okrivio za sve, vrijeđao moje sinove. Rekao si za moje sinove da su majmuni! Do kraja rijalitija ja sam ti na kičmi. Mene više neće kriviti. Sinoć smo vidjeli ko Lunu Đogani maltretira - govorila je Zorica i dodala:


- Ti si jedna seljačina! Foliraš i glumiš, sjedi! Ti si nap.šio njenog oca, majmune! Više da me nisi spomenuo što se tiče Lune, a ja ću te j*bati do kraja rijalitija. Kada izađeš napolje, ja ću te prebiti! Vrati se u Brus, ja ću da te polomim! Ja ću da te bijem! Pi..etino jedna! Priznaj da voliš muškarce i da ti je ovo samo maska! Idi kod Brendona - govorila je Zorica Marku.


- Šta pakuješ ti? Koga možeš da zaj..avaš? Ja nisam rekao za tvoje sinove da su majmuni! Rekao sam da gajiš majmune kod kuće, a ne za sinove! Treba da je bude sramota svoje karijere - govorio je Marko.

- A da li je to sada bitno? Da li je to tema sada? To nije bitno sada! Nije bitno, nije to tema. Pitanje je bilo za Staniju, o čemu pričate vi? Šta se ti miješaš koji k..ac više? Vi ovdje pričate o meni, vi ste bolesni! Odj..ite više! - vikala je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.