x

Pomirili se Ana i Danijel: Proslavu magazina Story obilježio estradni par!

O proslavi 14 godina postojanja magazina Story u beogradskom hotelu pričaće se kao o događaju nezaboravne i dobre atmosfere, sa brojnim gostima sa domaće javne scene koji su svojim izdanjima doprinijeli sveopštem efektu glamura, ali i pobjedi ljubavi i pomirenju Ane Sević i Danijela Nedeljkovića.

Naime, Ana Sević došla je bez Danijela na proslavu magazina, ali je tokom cijele večeri djelovala raspoloženo i sretno. S obzirom na to da je sve vrijeme držala telefon u ruci, kucala poruke i smješkala se, prisutni su se pitali da li je to Ana već uplovila u novu romansu, međutim, ispred hotela uslijedilo je veliko iznenađenje.

- Ana je došla posebno raspoložena, što je prisutnima bilo jako čudno jer je nedavno raskinula vjeridbu sa Danijelom. Međutim, Sevićeva nije željela da otkrije da se pomirila sa Nedeljkovićem - započinje dobro obaviješteni izvor za Srpski telegraf i objašnjava da je do pomirenja između bivših vjerenika došlo na insistiranje Anine kćerke Lorene:


- Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga kćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pjevačicu su kćerkini zahtjevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi - otkriva naš izvor.

U prilog navodima našeg izvora da su Sevićeva i njen izabranik prevazišli sve razmirice govori to što je Danijel došao po Sevićevu nakon žurke.

- Ana je nakon konstantnog dopisivanja napustila proslavu, a ispred hotela ju je u kolima čekao Nedeljković, koji više nije mogao da izdrži da je ne vidi. Par je sve nesuglasice i medijski pritisak stavio po strani i dali su ljubavi novu šansu - zaključuje izvor za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.