x

prelijepe vijesti

Pomirili se Anabela i Marko Miljković: Pjevačica u suzama nakon krštenja male Mije, priznala koliko je ponosna na zeta!

Pjevačica Anabela Atijas se na krštenju unuke Mije pojavila sa svojim izabranikom Andrejem. Luna i Marko su napravili proslavu u jednom prijestoničkom restoranu, a Anabela je plakala od sreće. Tom prilikom je priznala da se pomirila sa Markom.

- Ja sam se rasplakala, srce mi je puno, jako sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Premašila je sva moja očekivanja. Uživam u ulozi bake. Nisam Lunu savjetovala danas, pustila sam je da uradi sve na svoj način. Vidim da uživa i da je srećna i meni je to dovoljno. Ja bih voljela da vam prenesem osjećanja, pretjerano sam emotivna.


- Drago mi je što smo prevazišli sve i što smo ispred svega stavili ljubav prema Miji. Ne treba se više osvrtati unazad. Ponosna sam na zeta. Premašio je sve moje sumnje. Mi između sebe znamo kako stoje stvari. Sve smo prevazišli, ljubav je pobijedila. Ljubav prema Miji i Luni je sve premašila. Čula sam da se Gagi vjerio, drago mi je da je našao pravu ženu za sebe, ja sam srećna zbog njega - rekla je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.