x

Pomirili se Suzana i Miki? Njena drugarica iznijela najveće tajne, sa Perovićevom se čuje svaki dan!

Zlata Đurković otkrila je da se čula sa drugaricom Suzanom Perović, pa i u kakvom je odnosu sa Mikijem Đuričićem.

Tom prilikom, Zlata je priznala više nego što treba.

"Nisam ja tu ništa spektakularno prikrivala, ona je ozbiljna žena, koja se zaljubila. Sve ono što se događalo, razlog je bila njena ljubav prema njemu. Ona osjeća i dalje. Ona se nije povukla, bila je u problemu sa sobom. Mene nervira, zašto bih ja komentarisala bilo čiju ljubav? Ja tvrdim da ta žena nije nijednog trenutka "fejkirala" svoju ljubav prema Mikiju", priča Zlata u "Narod pita" i dodaje:


"Šta je u tom odnosu bilo pogrešno? I on je imao ružne riječi i ona je imala ružne riječi. Oni su meni top. Zašto da nisu? Ko smo mi da njima sudimo? Ja maksimalno osuđujem to (nasilje). Ljudi, iza svega stoji određeni razlog, povod, nervoza... Ja ne mogu da znam šta je tom čovjeku bilo u glavi. Neki okidač je postojao. On je bio posesivan, imao je jako ozbiljne povrede kad se vratio. Nije smio da se kreće. Vratio se zbog nje. Ona je okarakterisana negativno, kao da je pogriješila. Šta je pogriješila? Ništa. Ona je mogla da iskoristi to da bude žrtva. Rekla je da neće ni da ga tuži. Da nije bilo ljubavi, ona bi se predstavila drugačije. Ja sam kada sam je čula i vidjela, vidjela u njenim očima da je presretna."


"Porodica joj je bila podrška kada je izašla, bili su kada je izašla, nisu htjeli da se eksponiraju. Oni svojoj majci žele sve najbolje. Pa i da je taj izbor Miki. Šta fali Mikiju. Imam informaciju, ali neću da vam dam. Kada budem kumovala, ja ću da kažem. Izvolite, dalje. Zovite Suzanu, pa je pitajte. Ja samo znam da je Suzana sretna", zaključila je Zlata.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.