x

Ponovo ratuju! Lukas: Ti si najveći ljubitelj banana! JK: N.rkodileri i ku.ve ti nisu prijatelji! (FOTO)

Jelena Karleuša i Aca Lukas javno su zaratili, nakon što je on našao za shodno da je javno ispljuje pošto je ona pokazala negodovanje zbog isticanja rođendanskog slavlja biznismena Dragoslava Ilića.

- Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospjeve o n.rkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pjevačicama koje im pjevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili... Sve dok se najgori šljam promoviše u "biznismene, elitu i gospodu" obrazovani mladi ljudi će bježati odavde glavom bez obzira - napisala je.

Nedugo zatim, uslijedio je javni odgovor Ace Lukasa. On ja objavio njenu objavu, uz sljedeću poruku:

- Ne znam zašto se neke "persone" bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji "banana"! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspješnog biznismena, i trgovca naftom koja, koliko ja znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korišćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin - počeo je Lukas.


- Kada te branim, znam zašto to radim, a ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gdje ne pripadaju! - nastavio je.

- Drži se ti ove banana države, jer samo još ovdje mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osjetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od rijetkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si pretjerala sve mjere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smiješni! - napisao je Lukas.


Očekivano, Jelena nije ćutala i ostala nijema na riječi kolege i dojučerašnjeg prijatelja.

- Odakle ti ideja druže da mi ise obraćaš preko Instagrama?! Imaš moj broj ako te je nešto toliko zaboljelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te "nafte" iz Venecuele na koju ti radiš - počela je Jelena, uz nekoliko smajlija koji plaču od smijeha.

- Ko tebe dira?! Je*em ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kog imaš. N.rkodileri i te ku*ve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezeroar. Ali tvoj izbor - nastavila je.

- Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gdje ćeš bre biciklom na Rusiju? Očekujem kao i uvijek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet - dalje je napisala Jelena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.