x

Evo ko je sjeo na njegovu stolicu

Popović našao zamjenu za Bosanca: Grand predstavio novog člana žirija!

Producent i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac se nije se pojavio na snimanju emisije “Zvezde Granda” iz opravdanih razloga, a na njegovu stolicu sjeo je voditelj Voja Nedeljković.

Kako Nova.rs piše, Bosanac je bio spriječen da dođe zbog prehlade. Sreća, pa je jedan od rijetkih koji se nije zarazio koronavirusom jer mu je rezultat nakon testiranja negativan.

Kada je harmonikaš saopštio Saši Popoviću da neće moći da dođe na snimanje, osnivač popularnog muzičkog šou programa našalio se i u posljednjem trenutku izabrao Voju Nedeljkovića kao zamjenu.


Voja je na snimanje došao nasmijan, a kao i uvijek bio je raspoložen za dobru šalu, te je pred kamerama u originalu “skinuo” Bosanca sa nalijepljenim “vještačkim brkovima”.

Voditelj je zalijepio selotejp traku iznad usana i napravio brkove, a onda se potrudio da skine i Bosančev govor što je nasmijalo sve u studiju.

“Kako nema Bosanca? Evo Bosanca… Evo došao je Dragan Stojković, malo sam pustio i kosu kao on tako da sam ja zamjena za Bosanca”, našalio se Voja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.