x

skromna nasljednica

Popović nosi cipele od 1.000 eura, a njegova kćerka odjeću od 170 eura: Evo gdje kupuje Aleksandra i kako se pojavljuje u javnosti!

Aleksandra Popović, kćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića, poznata je po svojoj skromnosti i tome da se rijetko kad pojavljuje u javnosti. Nju smo do sada imali prilike da vidimo tek nekoliko puta, i to mahom na događajima koji su jako bitni za porodicu Popović.

Ovog mjeseca Aleksandra se čak dva puta našla u žiži javnosti, i to zbog vjenčanja svog brata Danijela, ali i kako bi prisustvovala rođendanskoj proslavi Anastasije Ražnatović. Ono što posebno intrigira javnost jeste i kolika je cijena odevnih komada koje je Popovićeva nasljednica ponijela prilikom tih događaja. Iako se zbog bogatstva porodice Popović očekuje i da njihova kćerka nosi isključivo dizajnerske komade, koji koštaju čitavo bogatstvo, to sa Aleksandrom nije slučaj. Naime, ona se do sada na svečanijim događajima pojavljivala najčešće u komadima koje većina može sebi da priušti i koji su dosta pristupačni.


Tako se na svadbi svog brata pojavila u plavom kompletu popularnog španskog uličnog brenda. Aleksandra je tako za satenske pantalone, sako i košulju potrošila ukupno 170 eura, što je mnoge šokiralo, s obzirom na to da se radi o kćerki jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji. Slična situacija se ponovila i na rođendanu Cecine kćerke, gdje su skuplje stajlinge od nje imali njeni majka i otac, koji je samo za mokasine brenda "guči" iskeširao 700 eura.


Za skromno izdanje odlučila se i na gala promociji albuma njene majke Suzane, kada je na sebi imala garderobu u vrijednosti od nekoliko hiljada dinara, a njen otac je prošetao "prada" cipele od 1.000 eura. Da obožava da kupuje u prodavnicama nižeg cjenovnog ranga, moglo se vidjeti i na paparaco fotografijama iz jednog tržnog centra, gdje su ona i njeni roditelji fotografisani s brojnim kesama.


Podsjetimo, da Aleksandra zaista ne voli da pokazuje da su joj roditelji imućni, može se zaključiti i po tome što radi i trudi se i sama da zaradi za sebe dinar. Uprkos bogatstvu u kom je odrasla, nije se libila da i sama pokrene biznis od kojeg bi mogla da živi.

- Nju ne zanima da radi u "Grandu". U drugim je vodama, a sin je tonac u "Grandu". Kad završi studije, vidjećemo - izjavio je za medije Saša Popović na pitanje o nasljednici. Ono što je poznato jeste da je Aleksandra svojevremeno napustila fakultet i da je, umjesto da se školuje, odlučila da krene da zarađuje.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.