x

Zemljo, otvori se!

Popustila joj crijeva ispred 20 muškaraca: Skoro su povraćali!

Najveća noćna mora glumici i manekenki Jenny McCarthy postala je stvarnost. No, ona nije jedina.

I oni su samo obični ljudi od krvi i mesa koji imaju potrebe kao i svi mi obični ljudi. Obavljanje velike ili male nužde na javnom mjestu mnoge bi od nas posramilo, ali nismo jedini. Brojne slavne osobe doživjele su upravo zbog toga blamažu na sceni.

Chris Brown jednu takvu nezgodu imao je upravo na pozornici tijekom koncerta. "Sjećam se plesanja na sceni i u sredini svega toga ispustio sam vjetar, ali dogodila se nezgodica. Publika nije znala i dolazila mi je promjena odjeće, pa sam rekao sam sebi, dobro mogu izdržati još jednu pjesmu", kazao je Brown."Bilo je zbilja odvratno, jedino se mogu sjetiti kako mi je curilo niz nogu", s gađenjem se prisjetio pjevač.


Nezgodu u gaćicama imala je i pjevačica Fergie. "Pomokrila sam se i to je bio najveći neatraktivan moment mog života", rekla je Fergie koja zbog kašnjenja na koncert nije stigla u toalet. "Trčala sam i počela pjevati pjesmu "Let's Get It Started", skakala sam, trčala preko pozornice i bila sam puna adrenalina i Bože..Da se bar nije dogodilo. Bilo je tako sramotno!", prisjetila se pjevačica.

Slično iskustvo na svojoj koži doživio je i Hugh Jackman koji se pomokrio na pozornici. "Prestao sam pjevati, a u tom trenutku shvatio sam da mišiće koje trebaš opustiti kako bi pjevao, nisu oni koje trebaš opustiti kad moraš ići na WC", rekao je Hugh.


Jedno od definitivno najneugodnijih iskustava imala je Jenny McCarthy. "Jednom sam imala stvarno lošu dijareju na potpisivanju za Playboy. Bila sam stisnuta u usku crvenu haljinu, sva znojna i znala sam da nešto nije u redu. Samo sam se nastavila fotografirati s obožavateljima. Ali tada sam pomislila 'O ne, demon će se osloboditi.' I oslobodio se pred 20 muških svjedoka", prepričala je Jenny i dodala da su ti muškarci naposljetku zbog nje skoro povraćali. Zemljo, otvori se!



(Dnevnik)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.