x

Pored smrskanog automobila pronađena fotografija koja će vam natjerati suze na oči: Jeziva scena na mjestu nesreće u kojoj je poginulo četvoro! (FOTO)

Na mjestu stravične nesreće kod Šapca, u automobilu u kom je nastradalo četvoro mladih, pronađene su fotografije, a na jednoj od njih nalazi se i poginula Sara L. sa drugaricama.

Na fotografiji, koja je, kako saznajemo, nastala na jednoj nedavnoj proslavi punoljetstva, djevojke, među kojima je nastradala Sara L. uslikane su sa širokim osmjesima, pune života, ne sluteći kakva tragedija se sprema za samo nekoliko nedjelja.

Kako se pretpostavlja jedna od djevojaka je ponijela slike sa proslave koja se dogodila nedavno, kako bi ih dala drugoj za uspomenu.

Podsjetimo, poginula Sara, čija je sestra Maja L. vozila automobil koji se, nakon što se nekoliko puta prevrnuo zakucao u banderu, trebalo je i sama da slavi punoljetstvo za dva dana.


Teška saobraćajna nesreća dogodila oko 5 sati ujutru u mjestu Tabanović kod Šapca, kada je pod još neutvrđenim okolnostima automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka izletio sa puta i udario u stub javne rasvjete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

U udesu su život izgubile Sara L. (18) , Ivana B. (20), i Tanja L. (18) i Miodrag J (20), dok je Maja L. (20) koja je vozila, van životne opasnosti i na bolničkom liječenju.

Petoro mladih vraćalo se iz noćnog provoda, a nesreća se dogodila samo kilometar od sela Mačvanski Pričinović, u kome su živjeli.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.