x

punoljetstvo

Porše će da slupa, a Rolex da izgubi na kocki: Za 18. rođendan dobio skupocjene poklone od tate, nastao haos!

Društvenim mrežama se širi snimak sa proslave 18. rođendana jednog mladića iz Srbije koji živi u inostranstvu.

Na snimku, koji ima više od 800.000 pregleda na TikToku, vidi se kako slavljenik plače nakon što mu je otac poklonio Rolex.

Nakon toga, čuje se voditelj, koji je na mikrofon prepričavao šta je ko kupio od poklona, kako poziva mladića da izađe i vidi svoj novi automobil. Njegova majka je odlučila da mu pokloni "porše bokster" za rođendan.


"Bokster. Jedan aplauz za tatu, hajmo napolje da ga vidimo, hajmo i za slavljenika. Ajmo da ga vidimo napolje, ajde da vidimo kakav je auto!", čuo se glas voditelja.

Za sada nije poznato gdje se slavlje odvijalo, kao ni kada je snimak nastao.


Ponosni otac koji se smijao sve vrijeme uručivanja poklona, brisao je sinu suze koji je u nevjerici krenuo da ide van lokala, ka parkingu gdje se nalazio automobil.

Video je izazvao mnogo komentara ispod objave: "Plače jer zna da će vrlo brzo slupati Poršea i izgubiti Roleks na kocki", "Veoma mi je ružno što se ovo prikazuje. Mnogi ljudi nemaju osnovne stvari u životu", "Ja za 18. rođendan nisam dobio ništa", "Nikad sinu za 18. ne bih poklonio tako skup i brz auto. Ni sinu ni kćerki“, "Nije za pohvalu", "Meni tata kupio tortu za 18. rođendan", "Tata mora pošteno da radi", samo su neki od komentara.

.

.

Izvor: Kurir/Mondo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.